A testnek, a szellemnek.

OmegaMarine Forte+

Béres Alexandra

Az egészség
Norvégiából érkezik!

Üdvözlöm!

Az OmegaMarine Forte+ magas minőségű, norvég lazac felhasználásával készült étrendkiegészítő. Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges élethez: jelentősen hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, valamint jótékony hatással van az agy és a látás működésére.
OmegaMarine Forte+ tartalmaz D-vitamint is, mely az egészséges csontozat, fogak és izomfunkció szempontjából létfontosságú.

Most ingyen kipróbálhatja termékünket, mindössze a postaköltséget (385 Ft) kell állnia. Az ingyenes csomagban egy hónapra elegendő kapszulát küldünk, melynek megrendelése semmilyen további vásárlási kötelezettséget nem von maga után.

Törnquist Jonas

ügyvezető igazgató Natural Pharmaceuticals csoport

*: Korlátozott időtartamú akció!
Április 1-30.

Rendelje meg a Vitamin D+ éves adagját 17%-kal olcsóbban!
(A Vitamin D+ eredeti ára 11990 Ft, ami 17%-os kedvezménnyel 9900 Ft)

Vitamin D+

egy Norvégiában gyártott minőségi étrend-kiegészítő, mely az immunrendszer megfelelő működését támogató összetevőket tartalmazza.

Tudjon meg termékeinkről többet, munkatársaink szívesen válaszolnak a kérdéseire a
+36-1-796-17-08
telefonszámon hétköznapokon 9:00-17:30

Ingyenes próbacsomag!

Korlátozott ideig érvényes ajánlatunkban*
az első doboz OmegaMarine Forte+
költségmentesen az Öné lehet,

csak a postaköltséget kell fizetni, ami 385 Ft.

(Az első ingyenes csomag megrendelése semmilyen további vásárlási kötelezettséget nem von maga után.)

Próbacsomag megrendelése

1/2. lépés:

Kérjük, a valós adatait adja meg, hogy biztosan jogosult legyen az ingyenes csomagra!

Siessen: az ajánlat 2018. április 30-ig érvényes!

Telefonos megrendelés:

+36-1-796-17-08

Rendelt már tőlünk?

Mondja el mennyire elégedett termékünkkel:

Elégedettség
faktor:

4.9

Az omega-3 zsírsav és D-vitamin
kiemelkedő hatással bír az alábbi területeken:

 • Szívműködés

  Számos vizsgálat mutatott ki összefüggést az omega-3 zsírsavak (DHA és EPA) és a szív egészséges működése között. Az életkorral az erek fala merevebbé válik, valamint megnő a vér koleszterin szintje, ezzel együtt pedig a vérnyomás is magasabb lesz. Ennek eredményeképpen a szív idővel gyengébbé válik, melynek számos élettani hatása mutatkozik meg a kor előrehaladtával. Az omega-3 zsírsavak viszont segítenek fenntartani egyik legfontosabb szervünk, a szív egészséges működését, amit az Európai Élelmezésbiztonsági Hatóság elismerő szakvéleménye is igazol.
  Számos klinikai vizsgálat, kutatás és több kardiológiai szervezet mutatott rá az omega-3 fogyasztásának fontosságára, illetve a szív és az érrendszeri betegségek kialakulásának csökkentésére. Ne felejtse, hogy a szívünkkel kapcsolatos betegségeknek számos rizikófaktora van, ha legalább néhányat sikerül csökkenteni, már azzal jelentős mértékben hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez.

 • A kismamáknál segít a magzat fejlődésében

  Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság tudományos szakvéleménye szerint az omega-3 csoportba tartozó zsírsavak, azaz a DHA és az EPA megfelelő szintje védi a kismamák és gyermekeik egészségét. Az omega-3 fogyasztása (további 200 mg DHA naponta) biztosíthatja az anyatejben található zsírsavak optimális szintjét, ami jó hatással van az újszülött látásának fejlődésére életének első évében. Az omega-3 szedése tehát kifejezetten ajánlott az áldott állapotban lévő nők számára.

 • Csontok egészsége

  A szervezet megfelelő kalcium-gazdálkodásának fenntartásában fontos szerepet játszik a kalcium és a foszfor megfelelő aránya az étrendben. A szükséges mennyiségű vitaminok, valamint ásványi anyagok beviteléhez szükség van a kiegyensúlyozott, változatos ételekből álló táplálkozásra. A D-vitamin emellett különösen fontos szerepet tölt be a gyermekeknél a csontok növekedésében és egészséges fejlődésében.

 • Immunrendszer működése

  Egy sor publikáció hívja fel a figyelmet a D-vitamin hiánya és az izomszövetek betegségei közötti összefüggésre. Tudományos kutatások igazolták, hogy a D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
  Már sok évvel ezelőtt úgy vélték, hogy a mértékletes napozás kedvezően hat az egészségre, mivel növeli a D-vitamin termelődését a szervezetben. A kalcitriol, vagyis a D-vitamin aktív formája fokozza a fehér vértestek csoportjába tartozó, a baktériumok felfalásában különösen hatékony, nagy sejtek aktivitását. Ezért a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

 • Az idegrendszer erősítése

  A szervezet megfelelő kalcium-gazdálkodásának fenntartásában fontos szerepet játszik a kalcium és a foszfor megfelelő aránya az étrendben. A szükséges mennyiségű vitaminok, valamint ásványi anyagok beviteléhez szükség van a kiegyensúlyozott, változatos ételekből álló táplálkozásra. A D-vitamin emellett különösen fontos szerepet tölt be a gyermekeknél a csontok növekedésében és egészséges fejlődésében.

 • Szem egészsége

  Az omega-3-ban található dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál látás fenntartásához. Ennek oka, hogy az emberi szem omega-3 savakban, főként DHA-zsírsavban gazdag szerv.
  Egy háromezer, 49 év feletti személyekből álló csoportban végzett kutatás arra mutatott rá, hogy azok a résztvevők, akik rendszeresen fogyasztottak zsíros halat, érzékelhető látásjavulásról számoltak be. Az optimális hatás érdekében elég naponta 250 mg DHA-t fogyasztani.
  Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által támogatott kutatás igazolja a DHA előnyös hatását a szem megfelelő működésének fenntartására, amely számos védelmi mechanizmuson keresztül érvényesül. A dokozahexaénsav enyhítheti a gyulladást, fékezheti a sejtek pusztulását, valamint elősegítheti a regenerálódási folyamatokban való részvételt.

Omega-marine Forte+
norvég lazac felhasználásával készült!

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) egészségre vonatkozó állításai:

A DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav):
 • Hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg napi bevitelével érhető el.
 • A DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg napi bevitelével érhető el.
 • Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg DHA és EPA napi bevitelével érhető el.
 • Dokozahexaénsav (DHA) fogyasztása jó hatással van az újszülött látásának fejlődésére egészen 12 hónapos korig. A kedvező hatás 100 mg DHA napi bevitelével érhető el.
 • A terhes és szoptató nők általi fogyasztása hozzájárul a magzat és az újszülött látásának fejlődéséhez. A kedvező hatás 250 mg napi bevitelével érhető el . A kedvező hatás 200 mg DHA valamint 250 mg DHA és EPA együttes napi bevitelével érhető el.
A D-vitamin hozzájárul:
 • a kalcium és foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához
 • a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
 • az egészséges csontozat fenntartásához
 • az egészséges izomfunkció fenntartásához
 • a normál fogazat fenntartásában
 • az immunrendszer normál működéséhez
Ezen kívül a D-vitamin:
 • Fontos szerepet játszik a sejtosztódásban.
 • Nélkülözhetetlen a gyermekek csontozatának megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Érdekes tények az omega-3 zsírsavakról és a D-vitaminról:

Egy egészséges szív elengedhetetlen a teljes élethez függetlenül nemtől vagy életkortfól.
A szív- és érrendszeri betegségek rizikófaktorainak kontrollálása – helyes táplálkozással, fizikai aktivitással, és a dohányzás mellőzésével – megakadályozhatja a szívinfarktus és a stroke kialakulását és segíthet megőrizni a szív fiatalságát.

Az agy körülbelül 20%-a az omega-3 zsírsavakból áll.
Számos tanulmány kimutatta, hogy a napi omega-3 pozitív hatással van a kognitív teljesítményünkre, a memóriánkra, valamint az emlékező képességünkre.

Megrendelem az ingyenes próbacsomagot!
Megrendelem az ingyenes próbacsomagot!
Az OmegaMarine Forte+ egy olyan étrend-kiegészítő, melynek feladata, hogy kiegészítse az étrendünket telítetlen omega-3 zsírsavakkal.
Ne felejtse, hogy az egészség megőrzésében nagyon fontos szerepet tölt be a kiegyensúlyozott étrend és a mozgásban gazdag életmód, az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet!